A webáruházban kiválasztott terméket a Kosárba rakom gombbal helyezheted be a kosaradba. Ezután automatikusan a Kosár oldalon találod magad, ahol azonnal tovább folytathatod a megrendelésed véglegesítését a Tovább a pénztárhoz gombra kattintva. Ha mást is szeretnél rendelni, akkor visszatérhetsz az üzletbe a “Választok valami mást is” gombra kattintva.

A Pénztár oldalunkon add meg a szállítási és a számlázási adataidat. A megrendelésed leadása előtt olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket, majd pipáld be a jelölőnégyzetet, hogy megismerted és elfogadod az abban leírtakat. Ezután kattints a Megrendelés leadása gombra.

A szállítási költség 20.000 Ft alatti rendelések esetén 2.500 Ft, 20.000 Ft feletti rendelések esetén INGYENES!

A rattan bútorok szállítása eltér a többi termékünktől. A rattan ajánlatkérés után munkatársunk tájékoztat majd a szállítás díjáról, hiszen az függ a rendelt bútorok méretétől, súlyától és a szállítási távolságtól is. Megértésedet köszönjük!

Ebben az esetben kérünk, hogy azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy orvosolhassuk a hibát! A garanciákról, szavatossági problémák jelzéséről ezen a linken adunk tájékoztatást, de akár telefonon is hívhatsz bennünket, mindenképpen találunk megoldást a problémára!
Nagyon egyszerűen! Ha nem vagy elégedett a termékkel, vagy a kép alapján másra számítottál, akkor küldd vissza hozzánk, és mi 100%-ban visszafizetjük Neked a termék árát!
Az egyedi bútorokat és függönyöket telefonon keresztül rendelheted meg! Ezen az oldalon megtalálod elérhetőségeinket a rendeléshez!