Ágynemű garnitúrák

Főoldal/Ágynemű garnitúrák
 • Modern 4YOU kétoldalas ágynemű garnitúra fehér-menta színben.
 • Modern 4YOU kétoldalas ágynemű garnitúra fehér-rózsaszín színben.
 • Az ABELLA ágynemű garnitúra kiváló minőségű pamut szaténból készül, mely egyiptomi pamutot tartalmaz. A világos levélmintázat finom kék színű. A levélminta és a kék hátoldal kombinációja rendkívül elegáns és friss. A modern és tartós nyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem. Puha, finom fényű és szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló megjelenését. A DIVA LINE ágyneműt azoknak azon vevők számára készítették, akik a formavilág legdivatosabb trendjeit keresik.
 • ADA Ágynemű garnitúra

  10.500 Ft - tól
  Az ADA Ágynemű garnitúra, kiváló minőségű anyagból készült,nyomtatott virág mintával. A minta nem veszíti el intenzitását a mosások után sem. Az ágynemű 2 méretben is elérhető.
 • ADEL Ágynemű Garnitúra

  10.500 Ft - tól
  ADEL Ágynemű garnitúra, nagyon szép nyomtatott virág mintával, amely a mosások után sem halványodik. A legmagasabb minőségű anyagból készült, melyet finom lágyság és selymes fényesség jellemzi, további előnye a rendkívüli tartósság és a vasalás könnyűsége.
 • AGATA Ágynemű garnitúra, gyönyörűen nyomtatott levél mintákkal, amely friss érzést áraszt. A minta a mosások után sem kopik, és könnyedén simul az anyag.
 • AGNES ágynemű garnitúra, rózsaszín-zöld levél mintákkal,amelyek visszahozzák a nyár friss érzését. Tökéletesen nyomtatott mintával, amely a mosások után is megtartják intenzitásukat. Az AGNES ágynemű 2 méretben is elérhető.
 • A legdivatosabb termékeket keresed? A DIVA LINE sorozatot innovatív mintákkal és kiváló minőségű kivitelezéssel készítik. Az AGOTA ágynemű kiváló minőségű egyiptomi pamutszaténból készül, nyári pálmalevélnyomtatással díszítve, nyugtató türkiz árnyalatokkal. A botanikai nyomatok sima aljú, intenzív türkiz színű kombinációja rendkívül könnyű és friss. A modern technikával készített minták mosás után sem veszítik el intenzitásukat. A lágy szövet finoman fényes és szaténszövésű, az ágynemű tartós, meleg és egyszerre vasalható.Nézd meg a DIVA LINE sorozat mintáit, válaszd ki a legmegfelelőbb mintát, és úgy érezd kellemesen magad a hálószobádban!
 • Az ALDONA ágynemű garnitúra kiváló minőségű egyiptomi pamutból készült pamutszaténnal. A kombinált állati motívumokból álló Patchwork kollázs rendkívül modern megjelenést kölcsönöz. A finom menta színű hátoldal és a virágminta kombinációja modern és friss. A modern és tartós nyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem . A puha finom fényes és szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló minőségét. A DIVA LINE ágyneműt azon vevők számára készítették, akik a formavilág legdivatosabb trendjeit keresik.
 • A DIVA LINE sorozatból származó ALHAMBRA ágynemű garnitúra finom, könnyű és lágy, tapintású pamutszaténból készül, selymes fényű, és a híres portugál azulejos csempe ihletésével díszítik. A tetszetős, frissítő türkiz színű mozaik mintázat vizuálisan frissíti a hálószobát. A tervezők által tervezett divatos mintát a szövetre digitális nyomtatással készült, amely sok mosás után is garantálja az intenzív telítettséget és a szín tartósságát.
 • ALLA Ágynemű garnitúra

  10.500 Ft - tól
  ALLA ágynemű garnitúra, amely kiváló minőségű pamut szaténból készül, mely egyiptomi pamutot tartalmaz. A modern és tartós nyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem. Puha, finom fényű és szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló megjelenését.
 • ALLY Ágynemű garnitúra

  10.500 Ft - tól
  ALLY Ágynemű garnitúra,selymes tapintású anyagból készült, a gyönyörű minták a mosások után is megtartják az intenzitásukat. Az ALLY Ágynemű 2 méretben is elérhető!
 • ALTA Ágynemű garnitúra

  14.700 Ft - tól
  Az ALTA ágynemű garnitúra pamutszaténból készül, amely a legmagasabb minőségű egyiptomi pamutból készül. Az egyik oldalát kaleidoszkópos virágmotívum borítja, sötétkék, kék és fehér kontrasztos árnyalataival. Az ellentétes oldal egyszínű kék. A modern és tartós nyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem. Puha, finom fényű és szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló megjelenését. A DIVA LINE ágyneműt azoknak az ügyfeleknek a számára készítették, akik a formavilág legdivatosabb trendjeit keresik. Tekintse meg a DIVA LINE sorozat többi mintáját, válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel a hálószobájának elrendezéséhez, és lazítson, mint egy csillag!
 • Modern ALTI ágynemű garnitúra menta színben.
 • AMANDA ágynemű garnitúra kiváló minőségű egyiptomi pamutból készült pamutszaténnal. A kaleidoszkópikus virágminta,a  harmonikus színekkel és a háromdimenziós megjelenéssel lenyűgöző hatást eredményez. A virágmintás kombináció a finom menta színű alsó résszel rendkívül elegáns és friss. A modern és tartós nyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem. Puha, finom fényű és szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló megjelenését. A DIVA LINE ágyneműt azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik a formavilág legdivatosabb trendjeit keresik.
 • Az ELLA LINE sorozatból származó kétszínű ALITA ágynemű szellőző és kellemes test-pamutszövetből készül, amelynek előnye a tartósság és a termikus kényelem. Kellemes tapintású és könnyű szövettel, szépen takar, és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a bőr légzését, biztosítva az éjszakai pihenés kényelmét. Gyönyörű egzotikus minta szürke-arany pálmalevelekkel fehér alapon tökéletesen feldobja a hálószobát. A modern festési technika azt jelenti, hogy a színek még a sok mosás után sem halványulnak el, a varrott cipzárral pedig az ágynemű gyorsan és problémamentesen cserélhető. Fogadjon a hálószoba minőségére és harmóniájára, válasszon kényelmes ágyneműt az ELLA LINE sorozatból.
 • Színes, vidám ANGIE ágynemű garnitúra modern, mozaik jellegű mintával díszítve. Kiváló minőségű spanyol pamutból készült.
 • A DIVA LINE ágyneműt azoknak az ügyfeleknek a számára készítették, akik a formavilág legdivatosabb trendjeit keresik. Az ANNIKA ágynemű garnitúra pamutszaténnal készült, legmagasabb minőségű egyiptomi pamutból. Az egzotikus tigrismotívum dísziti. A nyomtatott kombináció a kontrasztos arany színű alsó oldallal rendkívül modern és friss. A tartós lézernyomtatási módszer azt jelenti, hogy a minta nem veszíti el intenzitását még sok mosás után sem. Puha, finom fényű szaténszövet garantálja az ágynemű tartósságát, könnyű vasalását és kiváló megjelenését. Tekintse meg a DIVA LINE sorozat többi mintáját és biztosítsa magának nagyszerű éjszakai pihenést!
 • Modern, feliratos ágynemű garnitúra az ARGEA kollekcióból, szürke színben.
 • ARIA Ágynemű garnitúra

  24.200 Ft - tól
  Vidám ARIA ágynemű garnitúra fehér-kék színben.
 • A DIVA LINE ágyneműit azon vevők számára készítették, akik a dizájn világának legdivatosabb trendjeit keresik. Az ARTISTA ágynemű garnitúra kiváló minőségű egyiptomi pamutszaténból készül, amelyet geometriai, tiszta mintázat díszít, modern kifejezéssel. A sima szürke hátoldal a mintás oldallal csodás kombináció. A modern technikával készített nyomtatás sok mosás után sem veszíti el intenzitását. A lágy szövet finoman fényes és szaténszövésű, az ágynemű tartós, meleg és vasalható. Fogadjon a minőségre - nézze meg a DIVA LINE sorozat mintáit, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb mintát, és érezze magát úgy, mint egy csillag a saját hálószobájában!
 • Akció!

  ASHLEY Ágynemű garnitúra krém-rózsaszín

  23.500 Ft - tól21.200 Ft - tól
  Rendkívül látványos, színes tulipánokkal díszített ágynemű garnitúra krém-rózsaszín színben. Ez a modell kiváló minőségű szatén pamutból készült. Egyedi fényű, selymesen puha anyaga kivételesen tartós és ellenáll az elhasználódásnak. paplanhuzat: választható méretben - 1 db. párnahuzat: 70x80 cm - 2 db.
 • Akció!

  ASHLEY Ágynemű garnitúra krém-viola

  23.500 Ft - tól21.200 Ft - tól
  Rendkívül látványos, színes tulipánokkal díszített ágynemű garnitúra krém-lila színben. Ez a modell kiváló minőségű szatén pamutból készült. Egyedi fényű, selymesen puha anyaga kivételesen tartós és ellenáll az elhasználódásnak.

  paplanhuzat: választható méretben - 1 db.
  párnahuzat: 70x80 cm - 2 db.

 • Modern ASTEC ágynemű garnitúra fekete-fehér-sárga színben. Kiváló minőségű spanyol pamutból készült.