Ágytakarók

Főoldal/Ágytakarók
 • ABBI Ágytakaró ezüst

  12.500 Ft - tól
  Stílusos, kétoldalas ABBI ágytakaró ezüst színben,  melyet az art deco esztétika ihlette geometriai mintázat díszít. Ez a rendkívüli stílus, amely a múltból származik, tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást, ezért az ágytakarók illeszkednek mind a modern, minimalista hálószobákhoz, mind a gazdag, klasszikus stílusokhoz. Az ágytakaró felső része puha, velúr anyagból készül, finom fényű, míg a matt anyag alsó része megakadályozza, hogy az ágytakaró elcsússzon az ágyneműn. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • Nincs készleten
  Stílusos, kétoldalas ABBI ágytakaró mustársárga színben,  melyet az art deco esztétika ihlette geometriai mintázat díszít. Ez a rendkívüli stílus, amely a múltból származik, tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást, ezért az ágytakarók illeszkednek mind a modern, minimalista hálószobákhoz, mind a gazdag, klasszikus stílusokhoz. Az ágytakaró felső része puha, velúr anyagból készül, finom fényű, míg a matt anyag alsó része megakadályozza, hogy az ágytakaró elcsússzon az ágyneműn. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • Stílusos, kétoldalas ABBI ágytakaró rózsaszín színben,  melyet az art deco esztétika ihlette geometriai mintázat díszít. Ez a rendkívüli stílus, amely a múltból származik, tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást, ezért az ágytakarók illeszkednek mind a modern, minimalista hálószobákhoz, mind a gazdag, klasszikus stílusokhoz. Az ágytakaró felső része puha, velúr anyagból készül, finom fényű, míg a matt anyag alsó része megakadályozza, hogy az ágytakaró elcsússzon az ágyneműn. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • Stílusos, kétoldalas ABBI ágytakaró sötétkék színben,  melyet az art deco esztétika ihlette geometriai mintázat díszít. Ez a rendkívüli stílus, amely a múltból származik, tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást, ezért az ágytakarók illeszkednek mind a modern, minimalista hálószobákhoz, mind a gazdag, klasszikus stílusokhoz. Az ágytakaró felső része puha, velúr anyagból készül, finom fényű, míg a matt anyag alsó része megakadályozza, hogy az ágytakaró elcsússzon az ágyneműn. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • ABBI Ágytakaró türkiz

  12.500 Ft - tól
  Stílusos, kétoldalas ABBI ágytakaró türkiz színben,  melyet az art deco esztétika ihlette geometriai mintázat díszít. Ez a rendkívüli stílus, amely a múltból származik, tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást, ezért az ágytakarók illeszkednek mind a modern, minimalista hálószobákhoz, mind a gazdag, klasszikus stílusokhoz. Az ágytakaró felső része puha, velúr anyagból készül, finom fényű, míg a matt anyag alsó része megakadályozza, hogy az ágytakaró elcsússzon az ágyneműn. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • Akció!

  ADA Ágytakaró halványlila

  21.700 Ft - tól19.500 Ft - tól
  Stílusos ADA virágmintás ágytakaró izléses fodrokkal, mely kiváló minőségű anyagból készült. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül. Szín: halványlila Összetétel: 100% poliészter Súly: 70+100gsm
 • Elegáns piros-fekete színű steppelt hatású ágytakaró, mely kiváló minőségű anyagokból készült. Az ágytakaró kétoldalas, ami azt jelenti, hogy a másik oldalon a színek ellentétes összeállításban jelennek meg. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül. Szín: Piros,fekete Összetétel: 100% poliészter Súly: 170+100gsm
 • Akció!

  AGNES Ágytakaró

  25.400 Ft - tól22.900 Ft - tól
  Klasszikus AGNES ágytakaró krém színben,enyhén fényes anyagból.
 • ALESSIA Ágytakaró acélszürke

  36.000 Ft Nettó 28.346 Ft
  Eleganciát keres a legmagasabb szinten? Válasszon egy egyedi ágytakarót, amelyet egy világhírű tervező, Eva Minge álmodott meg. Az ALESSIA ágytakarót fényes és rendkívül lágy, nemes bársonyos szövet jellemzi. A kétféle acélszürke színű szövetcsíkot dekoratív hímzés köti össze. Az ALESSIA kollekció párnahuzattal egészül ki, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és összeállítja a kész kompozíciót. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • ALESSIA Ágytakaró oliva

  36.000 Ft Nettó 28.346 Ft
  Eleganciát keres a legmagasabb szinten? Válasszon egy egyedi ágytakarót, amelyet egy világhírű tervező, Eva Minge álmodott meg. Az ALESSIA ágytakarót fényes és rendkívül lágy, nemes bársonyos szövet jellemzi. A kétféle oliva színű szövetcsíkot dekoratív hímzés köti össze. Az ALESSIA kollekció párnahuzattal egészül ki, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és összeállítja a kész kompozíciót. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • ALESSIA Ágytakaró türkiz

  36.000 Ft Nettó 28.346 Ft
  Eleganciát keres a legmagasabb szinten? Válasszon egy egyedi ágytakarót, amelyet egy világhírű tervező, Eva Minge álmodott meg. Az ALESSIA ágytakarót fényes és rendkívül lágy, nemes bársonyos szövet jellemzi. A kétféle, frissítő türkiz színű szövetcsíkot dekoratív hímzés köti össze. Az ALESSIA kollekció párnahuzattal egészül ki, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és összeállítja a kész kompozíciót. Az ár az ágytakaróra vonatkozik párnahuzatok nélkül.
 • ALIANA Ágytakaró acélszürke

  28.000 Ft Nettó 22.047 Ft
  Különleges ALIANA ágytakaró acélszürke színben. Kellemes, puha tapintású anyagból készült.Egyszerű vonalainak, és a kristályköves díszítésnek köszönhetően csodásan illik a modern, és a klasszikus belső terekbe is. Az ár az ágytakaróra vonatkozik, párnahuzatok nélkül.
 • ALICE Ágytakaró

  25.400 Ft - tól
  Elegáns ALICE Ágytakaró krém színben,érdekes varrott mintázattal,klasszikus díszítéssel.
 • ALITA Ágytakaró Ezüst

  17.900 Ft - tól
  ALITA ágytakaró, különleges puha anyagból varrott, szélén érdekes,extra mintával készült. Bármely modern belső térhez tökéletesen illeszkedik.
 • ALLI Ágytakaró ezüst

  33.500 Ft Nettó 26.378 Ft
  Elegáns ALLI ágytakaró egyedi varrott mintával, mely kellemes megjelenést kölcsönöz a hálószobának. Megjelenése feldobja a hangulatot. Többféle színben elérhető. Az ára az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül.
 • ALLI Ágytakaró kék

  33.500 Ft Nettó 26.378 Ft
  Elegáns ALLI ágytakaró egyedi varrott mintával, mely kellemes megjelenést kölcsönöz a hálószobának. Megjelenése feldobja a hangulatot. Többféle színben elérhető. Az ára az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül.
 • ALLI Ágytakaró púder

  33.500 Ft Nettó 26.378 Ft
  Elegáns ALLI ágytakaró egyedi varrott mintával, mely kellemes megjelenést kölcsönöz a hálószobának. Megjelenése feldobja a hangulatot. Többféle színben elérhető. Az ára az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül.
 • ALLI Ágytakaró zöld

  33.500 Ft Nettó 26.378 Ft
  Elegáns ALLI ágytakaró egyedi varrott mintával, mely kellemes megjelenést kölcsönöz a hálószobának. Megjelenése feldobja a hangulatot. Többféle színben elérhető. Az ára az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül.
 • ALLY Ágytakaró Ezüst

  19.900 Ft - tól
  ALLY Ezüst színű ágytakaró,pihepuha tapintású, érdekes varrással. Az ALLY ágytakaróink több színben és méretben is elérhetőek! Az ár kizárólag az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül!
 • ALLY Ágytakaró Púder

  19.900 Ft - tól
  ALLY Púder színű ágytakaró,pihepuha tapintású, érdekes varrással. Az ALLY ágytakaróink több színben és méretben is elérhetőek! Az ár kizárólag az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül!
 • ALLY sötét zöld színű ágytakaró,pihepuha tapintású, érdekes varrással. Az ALLY ágytakaróink több színben és méretben is elérhetőek! Az ár kizárólag az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül!
 • ALLY Ágytakaró Türkiz

  19.900 Ft - tól
  ALLY Türkiz színű ágytakaró,pihepuha tapintású, érdekes varrással. Az ALLY ágytakaróink több színben és méretben is elérhetőek! Az ár kizárólag az ágytakaróra vonatkozik párnák nélkül!
 • ALTAI Ágytakaró bordó

  16.500 Ft - tól
  A legmagasabb színvonalú szövet,  szokatlan, merész minták, amelyek kombinálják a botanikai és trópusi motívumokat, telített színeket és a legújabb globális trendeknek megfelelően kidolgozott rendkívül divatos termékeket, az Eva Minge által aláírt legújabb kollekció jellemzői. Fedezze fel az eredeti textil-, kerámia- és kiegészítők gyűjteményét, amelyet egy világhírű divattervező tervezett cégünk számára! Döntsön az eleganciáról a belső részlet legkisebb részleteiről - válasszon  egyedi ágytakarót, amelyet a világhírű tervező tervei szerint készítettek. Az ALTAI ágytakarót lágy, nemes bársonyos anyag jellemzi, egyedi fényességgel, divatos foltvarrat geometriai mintázattal és szokatlan színekkel. A korszerű és tartós forró préselési technológia átmenet nélkül biztosítja a tartósságot. Az ALTAI kollekció hasonló dekoratív motívummal lesz kiegészítve textil és kerámia anyaggal. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és összeállítja a kész kompozíciót.
 • A legmagasabb színvonalú szövet,  szokatlan, merész minták, amelyek kombinálják a botanikai és trópusi motívumokat, telített színeket és a legújabb globális trendeknek megfelelően kidolgozott rendkívül divatos termékeket, az Eva Minge által aláírt legújabb kollekció jellemzői. Fedezze fel az eredeti textil-, kerámia- és kiegészítők gyűjteményét, amelyet egy világhírű divattervező tervezett cégünk számára! Döntsön az eleganciáról a belső részlet legkisebb részleteiről - válasszon  egyedi ágytakarót, amelyet a világhírű tervező tervei szerint készítettek. Az ALTAI ágytakarót lágy, nemes bársonyos anyag jellemzi, egyedi fényességgel, divatos foltvarrat geometriai mintázattal és szokatlan színekkel. A korszerű és tartós forró préselési technológia átmenet nélkül biztosítja a tartósságot. Az ALTAI kollekció hasonló dekoratív motívummal lesz kiegészítve textil és kerámia anyaggal. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és összeállítja a kész kompozíciót.